Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ Μέρος πρώτο

       Μια σειρά, με τίτλο «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ», από πέντε εως τώρα άρθρα – μέρη, σε σύνολο εφτά (με δήλωση του αρθρογράφου θα ακολουθήσουν άλλα δύο) θα αναρτηθούν κατόπιν άδειας του αρθρογράφου Λευτέρη Γκίνη.
       Θα ξεκινήσουμε φυσικά με το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ μέρος πρώτο που αναρτήθηκε στην group page του αρθρογράφου, όπως και τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν.
       Πρόκειται για πολύ καλά άρθρα που δεν θα σχολιάσω καθόλου, αφού δεν χρήζουν σχολιασμού. Τα άρθρα «μιλούν από μόνα τους» !
Μάκης Αρμενιάκος
ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ  
Μέρος πρώτο








Του 
Λευτέρη Γκίνη

ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ  
Μέρος πρώτο

Είναι ένα δόγμα που ευρύτατα χρησιμοποίησε το Ηνωμένο Βασίλειο για να κυριαρχήσει και περισσότερο να διαχειριστεί τις πολλές κτήσεις που είχε.
Σήμερα η ίδια – στην βάση της – θεωρία, με μεγαλύτερη επιστημονική ολοκλήρωση εφαρμόζεται σε όλες τις κοινωνίες για να βρίσκονται πάντοτε υπό τον έλεγχο της 
παγκοσμιότητας, μιας θεωρίας που εφάρμοσε και εφαρμόζει διαχρονικά η οικογένεια Rothschild.

Ας κάνουμε ένα μικρό ξεκίνημα με την ομολογία ενός Εγγλέζου τραπεζίτη, του William Montagu III.
Παρενθετικά πρέπει να πούμε ποιος είναι ο κύριος αυτός.
Η οικογένεια Montagu χρονολογείτε από την εποχή του βασιλιά της Αγγλίας Εδουάρδου του τρίτου (αυτού που παρέδωσε το χρηματιστήριο και την τράπεζα της Αγγλίας στην οικογένεια Rothschild), ο πρώτος λοιπόν Montagu ήταν κολλητός φίλος του Βασιλιά και μετά ενεργό μέλος της εταιρίας “the Crown” των Rothschild, όλοι οι μετέπειτα απόγονοι ήσαν εξέχοντες τραπεζίτες, περιλαμβανομένου και του εν λόγω κυρίου.
Αυτός λοιπόν ο κύριος μας λέει τα εξής:
----------
Είμαι στην τραπεζική βιομηχανία, και για πολλά χρόνια ελέγχουμε την ζωή σας, όσον καιρό εσείς παλεύεται για την ζωή σας εμείς εφεύραμε πράγματα τα οποία δεν χρειάζεστε, αυτοκίνητα τηλεοράσεις και πολλά άλλα άχρηστα πράγματα, φέρω την κληρονομιά της οικογένειάς μου μέσα από τους αιώνες. Και ενώ όλοι εσείς οι χαζοί κοιμόσαστε εμείς ελέγχουμε το χρήμα το οποίο ελέγχει τις ζωές σας.
Όσο εσείς λατρεύεται είδωλα, την στιγμή που θα πουλούσατε την ψυχή σας για μια θέση στον ήλιο, όλα αυτά δεν θα έχουν καμία αξία όταν έρθει η ώρα σας.
Αλλά όσο αυτά υπάρχουν για να ελέγχουν τις μάζες εγώ κάθομαι αναπαυτικά και μετρώ τα αποθεματικά μου, ασφαλής, με την γνώση ότι εγώ τα έχω όλα την στιγμή που εσείς, οι κοινοί άνθρωποι χάνεται τις δουλειές σας.
Βλέπετε… ότι σας μίλησα με απόλυτη περιφρόνηση, αλλά το χαμόγελο στα χείλη μου με κάνει παραδειγματικό διότι εγώ έχω το όπλο της παγκόσμιας τηλεόρασης που μας συνδέει και προκαλεί εμπάθεια, έχετε πεισθεί ότι πραγματικά εμείς ενδιαφερόμαστε για εσάς, ενώ εμείς οι τραπεζίτες και οι επενδυτές είμαστε απλά κάποιοι λίγοι.
Αλλά αν το βλέπατε αυτό θα παίρνατε όλη την δύναμή σας πίσω, ως εκ τούτου θα χάναμε τις καθημερινές τρομοκρατίες, για να σας κάνουν να φοβάστε, οι πανικοί, οι κρίσεις, οι αρρώστιες, οι πόλεμοι, όλα για να σας εμποδίσουν να ξαναβρείτε την πνευματική σας ολοκλήρωση.
Εμείς στήνουμε το παιχνίδι και εξαγοράζουμε και τις δύο πλευρές ώστε να σας κρατούμε υποδουλωμένους στις μίζερες ζωές σας.
Έτσι λοιπόν βγείτε έξω και δουλέψτε όσο το βιολογικό σας ρολόι εξασθενεί, και όταν όλα τελειώσουν και είστε μόνον ένα βήμα πριν τον τάφο σας και κοιτάξετε πίσω στον χρόνο, τότε και μόνον τότε θα δείτε ότι η ζωή σας ήταν ένα τίποτα (μία οφθαλμαπάτη).
Υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που δεν ελέγχουμε το να έχουμε δικηγόρους και αστυνομίες να εκτελούν τις διαταγές μας, ήταν πάντα ο στόχος μας, ενώ εσείς διαδηλώνεται στους δρόμους, αλλά ποτέ δεν κατάλαβαν ότι είναι απλά πρόβατα, διότι η πραγματική ισχύς βρίσκετε στα χέρια πολύ λίγων.
Ψηφίσατε για κόμματα… χα… τι άλλο θα μπορούσατε να κάνετε! Αυτό όμως που δεν γνωρίζεται είναι ότι όλα είναι το ένα και το αυτό, ο Κωστάκης έδωσε τα σκήπτρα στον Γιωργάκη που τα έδωσε τα έδωσε στον Λουκά και ο Λουκάς στον Αντωνάκη, κι εσείς πάντα ακολουθείτε τον αρχηγό που εσείς βάλατε και εσείς ακολουθούσατε, αλλά το δικό σας αίμα κιλά κόκκινο ενώ το δικό μας κιλά μπλε.
Αλλά απλά δεν μπορείτε να δείτε ότι όλα είναι μέρος του ίδιου παιχνιδιού, ένας ακόμα αντιπερισπασμός όπως τα λεφτά και η δόξα, ετοιμαστείτε για πόλεμο, για ελευθερία, για εμβολιασμό ασθενειών που ποτέ δεν υπήρχαν.
Δεν θα κάνετε τίποτα διότι η πίεση των πληροφοριών θα σας κρατήσει στην θέση σας, ο αποπληθισμός των χωριατών ήταν πάντα ένας από τους μεγάλους στόχους μας, αλλά η ευγονική δεν μας βγήκε έτσι όπως ελπίζαμε να βγει.
Χα.. χα.. ω ναι… εμείς ήμασταν που χρηματοδοτήσαμε τους Ναζί.. αλλά όσο εμείς ελέγχουμε τα ΜΜΕ εσάς δεν σας ενδιαφέρει τι συμβαίνει στην πραγματικότητα, έτσι λοιπόν συνεχίστε να βλέπεται την καινούργια σας τηλεόραση και ο κόσμος θα τρέχει από μας τους ελάχιστους που εσείς δεν μπορείτε να δείτε και που ελέγχουμε τις ζωές σας .
------- 
Ένα ελάχιστο συμπέρασμα από όσα διαβάσαμε, θεωρώντας ότι η επιλογή βρίσκεται μέσα μας, μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε σκλάβοι του οικονομικού συστήματος, και να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τους συνεχόμενους πολέμους, τις κρίσεις, τις αδικίες, σε όλο τον κόσμο, ενώ κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας με ψεύτικες διασκεδάσεις και υλιστικά σκουπίδια.
Ενώ μπορούμε να εστιάσουμε την ενέργειά μας σε μια ουσιώδη και ολιστική αλλαγή που στην πραγματικότητα έχει την δύναμη να ελευθερώσει και να υποστηρίξει όλους τους ανθρώπους, μηδενός εξαιρουμένου.

Συνεχίζεται……….  
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ