Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Συνέντευξη Τύπου Μιχάλη Κοντραφούρη 14/04/2013 (video)

       Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος για τις προσεχείς Δημοτικές εκλογές Μιχάλης Κοντραφούρης, αναφέρθηκε σε σωρεία περιπτώσεων με στοιχεία που έθεσε στην διάθεση των παρισταμένων ΜΜΕ, που αποδεικνύουν, παρά το βαρύ οικονομικό κόστος, τα φτωχά αποτελέσματα ή τα αδιέξοδα των επιλογών του δημάρχου.
       Ο κ Κοντραφούρης ανάφερε τα έργα που κατόρθωσαν να
εντάξουν και να υλοποιούν οι γειτονικοί μας Δήμοι, τονίζοντας ότι η ανυπαρξία υλοποίησης έργων στην Λέρο δεν οφείλεται στην κρίση αλλά στις πρακτικές του δημάρχου που «δεν ακούει κανέναν», αρνείται τη βοήθεια και τη συνεργασία που ο ίδιος θέλει να  προσφέρει και δυναμιτίζει το κλίμα με δηλώσεις στις οποίες είναι αναγκασμένος με ηρεμία και στοιχεία να απαντά.

       Απαντώντας στην ερώτηση αν η προηγούμενη δημοτική αρχή άφησε μελέτες ή έργα σε κάποιο βαθμό ωρίμανσης για να υλοποιηθούν, ανάφερε συγκεκριμένες περιπτώσεις που εγκαταλείφθηκαν και άλλες νέες που κατατέθηκαν από τη νέα δημοτική αρχή, και απορρίφθηκαν λόγω ελλείψεων και των λαθών στην υποβολή τους.
       Το video με την Συνέντευξη Τύπου του κ Κοντραφούρη και τις ερωτήσεις που ακολούθησαν, το πήραμε κατόπιν αδείας από το LEROS NEWS.GR το οποίο και ευχαριστώ.


Μάκης Αρμενιάκος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ